Nederlands
Pure Power

Historie

De aandeelhouders van Pure Power zijn de afgelopen 30 jaar met succes actief geweest met recycling en duurzame energie. Deze milieugerelateerde activiteiten betrofffen ondermeer: 

VAR

VAR is in zijn 30 jarige bestaan uitgegroeid tot het grootste private afvalverwerkingsbedrijf van Oost – Nederland. Jaarlijks wordt er 1.000.000 ton afval verwerkt. VAR is in staat om 90% van het afval om te zetten in nieuwe producten. De aandeelhouders van Pure Power hebben in februari 2011 hun VAR aandelen verkocht. 

 VAR luchtfoto 2009 

World Wide Recycling

World Wide Recycling bestaat sinds 2003 en houdt zich internationaal bezig met het opzetten van recyclingactiviteiten. Zo is World Wide Recycling mede-eigenaar van een composteringsfabriek in Bangladesh en wordt in Brazilië een biomassa productie fabriek opgezet. Voor meer informatie over WWR : www.wwrgroup.com

  BGD office wwrbio

 

Win Wind

De aandeelhouders van Pure Power zijn onder de naam Win Wind intensief bezig geweest met de ontwikkeling van het grootste windmolenpark in Zuid-Nederland. De  22 V-80 turbines met een totaalvermogen van 44 Megawatt leveren 120.000.000 kWh, genoeg om 35.000 huishoudens van duurzame energie te voorzien.

 winturbine koegorspolder

Waarom kiezen voor PurePower?
ENplus trader gecertificeerd (op het
moment de enige in Nederland)
Hoge en constante kwaliteit ENplus A1
houtpellets
Leveringscontracten van 1, 3 en 6 jaar
Gegarandeerd duurzame houtpellets
Bespaar direct op uw energierekening, Energon
schakelt uw bedrijf snel en probleemloos over
op houtpellets.