Audit ENplus succesvol afgerond

Op 27 maart jl. ontving Pure Power het ondertekende ENplus Conformity Report. Dit betekent dat de jaarlijkse audit voor de ENplus certificering van Pure Power succesvol is afgerond.

Onafhankelijk bureau Control Union Certifications Germany GmbH heeft de audit uitgevoerd en Pure Power op de te beoordelen punten van het ENplus handboek gecontroleerd. Hierbij kunt u denken aan controles op klachtenafhandeling, (registraties van) leveringen van houtpellets in bulk, registraties van vrachtwagens, trainingen van medewerkers en chauffeurs en zakontwerpen. Het keurmerk ENplus zorgt ervoor dat de kwaliteit van de houtpellets wordt gewaarborgd. Om hieraan te blijven voldoen, besteedt Pure Power veel aandacht en tijd aan het naleven van deze regels. Het keurmerk past bij ons hoge niveau van serviceverlening en product standaard.

Vanaf 1 januari 2023 is er een nieuwe ENplus Standaard ingevoerd. De regels zijn wat aangescherpt, maar ook logischer gemaakt, waardoor de kwaliteit nog beter kan worden gewaarborgd en gecontroleerd. De belangrijkste wijziging heeft als effect dat Pure Power de zakontwerpen zal moeten aanpassen. Vanaf 1 januari 2024 is deze nieuwe regel van kracht. Hier zijn wij al volop mee bezig. Qua layout zal er weinig veranderen. Het zijn voornamelijk aanpassingen in de teksten, aantal decimalen bij specificaties en vertalingen die op de zak staan vermeld. ENplus wil hiermee meer conformiteit, duidelijkheid en transparantie bereiken.

Meer informatie over ENplus is te vinden op hun website.

logo_enplus.png